Ресторан “Red Pepper”, pizza/sushi/wok

Об’єкт: дизайн інтер’єру ресторану “Red Pepper”.

У самому серці міста Львова, на одній із старовинних вуличок, що веде до університету Франка та сполучає із центром міста, Globarch group розробила та виконала інтер’єр нового сучасного ресторану під гострою назвою “Red Pepper”. Двоповерховий ресторан, виконаний в стилі екофункціоналізм із застосуванням лише природних матеріалів, символізує собою єдність людини із світом природи, затишку та гармонії. В ресторані Red Pepper поєднано кухню різних народів та регіонів світу. Це, зокрема, італійська, пан-азіатська (тайська, індійська, китайська, японська) та американська кухні.

Перець — це та спеція, яка присутня в кожній страві, тож так і назвали заклад. Головною ідеєю організації внутрішнього простору – став гастрономічний напрямок, використання в декорі продуктів харчування та акцент на свіжості та доступності улюбленої страви чи напою. Потрапляючи всередину, відвідувачі неначе опиняються в самому центрі приготування їжі, де навколо, заповнені вщент полиці із продуктами, напоями та іншою продукцією, створюють загальний настрій ресторану.

Над проектом працювали:

Володимир Кривошия

Предметний дизайнер

Юрій Глобчак

Архітектор, дизайнер

Данило Фіголь

Предметний дизайнер

Іван Бридун

Предметний дизайнер