Паб-ресторан “Золота бочка”

Об’єкт: дизайн проект пабу-ресторану “Золота бочка”

Новим об’єктом виявилась велика три-поверхова споруда у місті Івано-Франківськ, завданням було чітко виокремити необхідні зони, виконати планування та дизайн проекту пабу-ресторану,який знаходиться на  першого поверху, що складало порядка однієї тисячі квадратних метрів.
На першому поверсі виділилась зона пабу, що плавно перетікала в бенкетно-весільний зал, виокремилась вхідна група та технічні-технологічні зони. Проблемою виявилась не велика висота приміщення — лише 3м та велика кількість несучих конструкцій, що не підлягали зносу. За допомогою правильного розташування освітлення та чіткої функціональної організації площі, ретельного планування – нам вдалося досягнути гармонійного результату, використовуючи лише теплі природні матеріали та українські національні мотиви.

Разом з командою Globarch group над проектом працювали: архітектор, дизайнер: Юрій Теплий

Над проектом працювали:

Юрій Глобчак

Архітектор, дизайнер