ЖК "Здоров’я"

Квартира у два рівні із мансардним поверхом

Розпочнемо подорож із коридору. Одразу при вході кидається в очі висока стеля, найвища точка 4,6 м.. Стеля є спільною із спальнею на 2 поверсі. Вирішили це використати і додати природнього освітлення через вікна між спальнею та коридором.

Дальше потрапляємо в простору вітальню, яку розділили на зони із місцями для відпочинку. Кухню відгородили розсувними дверцятами із скла. Кожне приміження в квартирі світлих відтінків з акцентом на стильні меблі контрасних кольорів.

Обіграти стелю в спальні було досить не просто, вирішили заховати за ліжком невеликий гардероб. Але цього було недостатньо, тому під гардероб виділили окреме приміщення. Дитячу кімнату оформили максимально ергономічно та функціонально. Багато поличок, ящиків та шафок для зберігання іграшок, одягу та необхідних речей для малечі.

Дизайн вийшов світлим та просторим, незважаючи на бетон та темні відтінки в інтерєрі.

Над проектом працювали:

Наталя Фостяк

архітектор, дизайнер

Юрій Глобчак

Архітектор, дизайнер